Red Pepper focust op resultaat en een persoonlijke aanpak.

Play Video

Waarom
Red Pepper?

about

Persoonlijk & transparant

Wij zijn geen agency waar je één van de zoveel bent. Een persoonlijk contact via mail en telefoon is belangrijk. Daarnaast houden we je wekelijks op de hoogte van jouw campagnes en project.

Wat onderscheidt ons? Onze proactieve aanpak en ideeën. Wij denken mee over jouw project, zelfs na de afwerking.

about

Wij leveren resultaat

90% van onze klanten heeft ooit al samengewerkt met een marketing partner maar zonder resultaat. Advertenties brachten niets op en de website zorgde niet voor extra verkoop.

Wij focussen op websites die scoren in Google en zorgen voor die extra omzet. Ook focussen we enkel op advertenties die uw ideale potentiële klant bereiken.

about

Dezelfde golflengte

Een samenwerking draait niet enkel om het eindproduct maar ook om de weg er naar toe. Bij Red Pepper maken we gebruik van verschillende project fases waar we in elke fase terugkoppelen naar de klant.

Zo kunnen we sneller schakelen en blijven we op dezelfde golflengte. Dit kan via een videocall, een meeting of via mail. Wat heb jij het liefst?

2019
2020
Opstart Red Pepper
Eerste stagiaires
Yens ondersteunt webdevelopment projecten
Renovatie nieuw kantoor
Sem ondersteunt marketing projecten
Anneleen komt er bij als webdesigner
Verhuizen naar groter kantoor

De meesters achter elke case

Wannes

Zaakvoerder

Anneleen

Webdesigner

Stagiaire

Online Marketeer

Jouw naam

Jouw functietitel

Opzoek naar
een leuke job?

Nulla ac leo et justo ultrices ullamcorper a id quam. Duis eget nisl in ipsum tristique feugiat. Etiam auctor. Nulla ac leo et justo ultrices ullamcorper a id quam. Duis eget nisl in ipsum tristique feugiat. Etiam auctor.

Ontdek onze werkplek

Nulla ac leo et justo ultrices ullamcorper a id quam. Duis eget nisl in ipsum tristique feugiat. Etiam auctor, risus et viverra pharetra, leo nibh dapibus diam, quis pulvinar ipsum magna vitae purus.

jan-healthmate
"Wannes van Red Pepper heeft ons volledig begeleidt in onze omschakeling naar online marketing. Voordat we samenwerkten met Red Pepper investeerde een aanzienlijk budget in radio.

Dit bracht niets op en zodra we samenwerkten met Red Pepper zagen we onze omzet in maand 2 met 40% stijgen. Enorm vlotte communicatie en altijd bereikbaar wat voor ons zorgt voor enorm veel vertrouwen."
Jan Achternaam
— CEO Health Mate
caro
"We waren altijd enorm afhankelijk van Tweedehands en AutoScout24 voor het verkoop van onze tweedehands wagens. We hadden weinig invloed op de resultaten en de advertenties waren enorm duur.

Red Pepper heeft voor ons een marketing machine gebouwd dat dagelijks voor leads zorgt. Na 45 dagen hadden we 205 leads voor onze wagens waardoor we een stuk meer auto’s verkopen en dit kunnen schalen."
Caro Achternaam
— CEO AutoSelections
54524534_2387533071475994_1946214574202028032_n-e1556653091246
"Het is een plezier om samen te werken met Wannes. Hij is zeer gedreven en dat merk je in alles wat hij doet. Hij antwoort altijd zeer snel op mails, heeft zeer goede ideeën voor de campagnes en zorgt ervoor dat mijn bedrijf groeit. Top samenwerking die nog lang gaat duren!"
Ils Sterckx
— CEO Matuvu
1517729771041
"Wannes verdient zichzelf meer dan terug met de marketing die hij doet voor Garrincha. Wij hebben Wannes aangesproken bij de opening van ons voetbal centrum in Antwerpen en hij heeft ervoor gezorgd dat we 3x zo snel groeide als in Brugge. De ROI is er en hij is zeer efficiënt."
Frederic Meurisse
— CEO Garrincha

Samen jouw sector
domineren?