diensten > content marketing

Content marketing

Sterke content is het instrument om leads te overtuigen

Content is king! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk content is voor jouw merk. En dan hebben we het natuurlijk niet over alle content, maar wel over straffe content die naast SEO-vriendelijk ook nog eens doelgericht is.

Waarom is content marketing zo belangrijk?

Wij schrijven straffe content in alle vormen en maten

Website

Is de content op je website toe aan vernieuwing? Of bouwen wij op dit moment een nieuwe website voor jou? Dan kan je bij ons terecht voor ijzersterk geschreven content.

Tijdens een eerste meeting bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij aan de slag en schrijven we straffe teksten die jouw websitebezoekers helemaal overtuigen. Allemaal SEO vriendelijk natuurlijk!

Blogs

Bloggen is ideaal om je SEO en website een boost te geven. Toch wordt het door vele niet gedaan. De reden: een enorme tijdsinvestering die veel bedrijven niet graag maken. Daarnaast vraagt bloggen ook een zekere expertise. Je kan nu eenmaal niet gewoon schrijven wat je wilt en daarmee resultaten behalen.

Bij Red Pepper nemen wij deze taak graag op ons. Wij doen een grondig zoekwoorden onderzoek om daarmee blogs te schrijven die op vlak van SEO enorm goed scoren. Een duurzame investering die op lange termijn van onschatbare waarde is én voor veel nieuwe leads kan zorgen.

Advertenties

Wil je graag adverteren op Facebook of Google? Ook daarvoor kan je rekenen op onze copywriting skills. Wij schrijven gerichte advertentieteksten die bedoeld zijn voor jouw doelgroep.

Wij zoeken uit wat jouw ideale klant wil lezen en spelen hier volledig op in. Zo overtuigen wij jouw doelgroep met een duidelijke boodschap.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn belangrijk om te communiceren met je klant, en om een vertrouwensband op te bouwen.

We helpen je graag met het schrijven van content die aangenaam leest, maar vooral ook overtuigd, en lezers activeert om te kopen. Geen spam berichten, maar wel content die uitnodigt om te lezen en aanzet tot actie.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met content marketing?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen op vlak van contentmarketing? Klik dan snel door voor een gesprek. Wij zijn alvast enthousiast om je te ontmoeten!