diensten > online marketing > Facebook ads

Behaal jouw doelen op jouw ideale klant met Facebook (& Instagram) Ads

Facebook & Instagram zijn hét platform om potentiële klanten te bereiken. Door gerichte campagnes en advertenties te maken willen wij jou hier graag bij helpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen zoeken wij naar de ideale manier om de beste resultaten te behalen.

De juiste boodschap naar de juiste persoon

Met Facebook advertenties kan je heel gericht adverteren naar jouw ideale klant. Met heel gericht bedoelen we dan ook héél gericht! Leeftijd, locatie, geslacht, opleiding, werk, interesses, … noem maar op! Wil jij je richten op koppels die net verhuist zijn, of wil je je advertenties tonen aan iedereen die binnenkort jarig is? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo zorgen wij voor de juiste boodschap bij de juiste persoon.

Kies zelf het doel dat je wilt bereiken

Heb je een bepaald doel voor ogen dat je wil bereiken? Met een Facebook campagne kan je heel precies instellen voor welk doel je wilt gaan!

Meer verkeer op je website, meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, meer verkoop of nieuwe prospects bereiken …? Het is allemaal mogelijk! Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen en gaan we voor een geslaagde campagne.

1/9

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk online

Geen betere manier om jouw merk in de spotlight te zetten dan via het grootste social media-platform: Facebook. Wij zoeken uit wat jouw doelgroep aanspreekt en vertalen dit naar een doelgerichte strategie en campagne om jouw omzetcijfers te laten stijgen!

2/9

Verzamel nieuwe kwalitatieve leads

Zoek jij een manier voor meer offerte aanvragen of kwalitatieve leads? Met een gerichte en doordachte lead campagne kunnen wij jou helpen om jouw doel te behalen. 

Wij maken de gepaste advertentie en richten deze naar de juiste doelgroep met een lead formulier op Facebook! Het resultaat? Een lijst vol kwalitatieve leads die we meteen kunnen gebruiken bij andere marketing automatisaties. Denk maar aan follow-up mails, advertentie campagnes en meer!

3/9

Vul je nieuwsbrief lijst met mensen uit je doelgroep

Gemakkelijk contactgegevens van nieuwe leads verzamelen voor jouw nieuwsbrief? Met een nieuwsbrief campagne op Facebook kan jouw doelpubliek zich meteen inschrijven. Dit verlaagt de drempel en zorgt voor meer inschrijvingen! Al deze kwalitatieve leads gaan rechtstreeks in je mailprogramma/crm systeem zodat we hen eenvoudig kunnen opvolgen.

4/9

Blijf websitebezoekers opvolgen met een gerichte remarketing strategie

Krijg je veel bezoekers op je website die enkel een kijkje nemen en vertrekken? Met een doordachte remarketingstrategie volgen wij deze potentiële klanten op met relevante advertenties. Een effectieve manier om websitebezoekers om te zetten in kwalitatieve leads. 

5/9

Meer verkopen in webshop door Facebook ads?

Ook voor jouw webshop kunnen wij met remarketing heel veel realiseren! Wij maken relevante advertenties op basis van de producten die men bekijkt op jouw webshop. Iemand heeft iets aan zijn winkelmandje toegevoegd maar nog niet gekocht? Met een remarketing ad sturen wij een reminder. 

Op basis van jouw webshop bouwen we verschillende doelgroepen op om zo ook nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken.

6/9

Geef jouw webshop een boost

Heb je een webshop die niet genoeg aandacht krijgt volgens jou? Met een shopping campagne op Facebook & Instagram helpen wij jouw webshop te adverteren om meer verkoop te realiseren! Wij zorgen voor advertenties waar jouw producten opvallen en die meteen doorkoppelen naar jouw webshop. Laat jouw webshop omzet draaien als nooit tevoren.

7/9

Meer deelnemers voor jouw webinar?

Organiseer je binnenkort een webinar en kunnen daar nog wat deelnemers bij? Een doordachte Facebook campagne kan jou hierbij helpen. Zet jouw webinar in de kijker om zo jouw doelgroep te overtuigen. We helpen jou bij het overbrengen van deze boodschap en zorgen voor een geslaagd webinar. 

8/9

Creëer meer interactie met je doelpubliek met een quiz

Op zoek naar een leadmagnet dat écht werkt? Kom creatief uit de hoek en creëer meer interactie met je doelpubliek. Een quiz of test kan hiervoor de ideale trigger zijn! Op deze manier laat je jouw ideale klant op een leuke manier in contact komen met jouw merk en verkrijg jij meer kwalitatieve leads om mee aan de slag te gaan. Adverteer je quiz op Facebook en bereik zoveel mogelijk mensen uit jouw doelpubliek.

9/9

Heb je een vacature?

Komt er een functie vrij in je bedrijf of zoek jij kandidaten voor één van jouw klanten? Wij gaan aan de hand van uitgebreide targetingmogelijkheden op zoek naar het ideale profiel. Via een verkeers-, chatberichten- of leadform-campagne vinden wij enthousiaste sollicitanten voor de job. Het budget? Dat bepaal jij helemaal zelf!

Onze aanpak voor uw campagne online

about

De strategie

Een geslaagde Facebook campagne begint met een heldere strategie meeting. Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bedenken we het ideale actieplan. We leggen alle opties op tafel en spreken een duidelijke strategie af. Hier mag zeker een koffietje bij!

about

Ready to launch

Nu de strategie besproken is, ligt de bal in ons kamp! Wij werken het actieplan uit en maken hier de concrete campagne met bijbehorende advertenties voor. Vervolgens sturen we jullie hiervan de voorbeelden en staat alles klaar om te lanceren. Spannend!

about

Optimaliseren

Alles goedgekeurd en gelanceerd? Tijd om de vruchten te plukken van onze strategie! Wij houden elke dag de campagne(s) nauw in het oog en sturen bij waar nodig. Zo spelen we kort op de bal en optimaliseren we constant, voor de beste resultaten. We houden je uiteraard steeds op de hoogte waar en wanneer we aanpassingen willen maken.

about-04

Rapportage

Elke 2 weken krijgen jullie van ons een grondige rapportage over jouw campagne. Nee hoor, dit is geen onduidelijk document met cijfertjes en grafiekjes die niets zeggen. Wij leggen je exact uit wat de resultaten zijn en wat de mogelijkheden zijn om te verbeteren. Is er toch iets niet helemaal duidelijk? Dan bellen we hier over zodat je helemaal mee bent.

Benieuwd hoe een Facebook campagne er voor jou uitziet?

Kan je niet wachten om te adverteren op Facebook (& Instagram)? Borrel je van ideeën of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen realiseren? Klik dan snel door voor een gesprek. Wij zijn alvast enthousiast om je te ontmoeten!

Samen jouw sector
domineren?