diensten > online marketing > Facebook ads

Behaal jouw doelen op jouw ideale klant met Facebook (& Instagram) Ads

Facebook & Instagram zijn hét platform om potentiële klanten te bereiken. Door gerichte campagnes en advertenties te maken willen wij jou hier graag bij helpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen zoeken wij naar de ideale manier om de beste resultaten te behalen.

De juiste boodschap naar de juiste persoon

Met Facebook advertenties kan je heel gericht adverteren naar jouw ideale klant. Met heel gericht bedoelen we dan ook héél gericht! Leeftijd, locatie, geslacht, opleiding, werk, interesses, … noem maar op! Wil jij je richten op koppels die net verhuist zijn, of wil je je advertenties tonen aan iedereen die binnenkort jarig is? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo zorgen wij voor de juiste boodschap bij de juiste persoon.

Kies zelf het doel dat je wilt bereiken

Heb je een bepaald doel voor ogen dat je wil bereiken? Met een Facebook campagne kan je heel precies instellen voor welk doel je wilt gaan!

Meer verkeer op je website, meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, meer verkoop of nieuwe prospects bereiken …? Het is allemaal mogelijk! Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen en gaan we voor een geslaagde campagne.

Onze aanpak voor uw campagne online

about

De strategie

Een geslaagde Facebook campagne begint met een heldere strategie meeting. Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bedenken we het ideale actieplan. We leggen alle opties op tafel en spreken een duidelijke strategie af. Hier mag zeker een koffietje bij!

about

Ready to launch

Nu de strategie besproken is, ligt de bal in ons kamp! Wij werken het actieplan uit en maken hier de concrete campagne met bijbehorende advertenties voor. Vervolgens sturen we jullie hiervan de voorbeelden en staat alles klaar om te lanceren. Spannend!

about

Optimaliseren

Alles goedgekeurd en gelanceerd? Tijd om de vruchten te plukken van onze strategie! Wij houden elke dag de campagne(s) nauw in het oog en sturen bij waar nodig. Zo spelen we kort op de bal en optimaliseren we constant, voor de beste resultaten. We houden je uiteraard steeds op de hoogte waar en wanneer we aanpassingen willen maken.

about-04

Rapportage

Elke 2 weken krijgen jullie van ons een grondige rapportage over jouw campagne. Nee hoor, dit is geen onduidelijk document met cijfertjes en grafiekjes die niets zeggen. Wij leggen je exact uit wat de resultaten zijn en wat de mogelijkheden zijn om te verbeteren. Is er toch iets niet helemaal duidelijk? Dan bellen we hier over zodat je helemaal mee bent.

Benieuwd hoe een Facebook campagne er voor jou uitziet?

Kan je niet wachten om te adverteren op Facebook (& Instagram)? Borrel je van ideeën of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen realiseren? Klik dan snel door voor een gesprek. Wij zijn alvast enthousiast om je te ontmoeten!

Samen jouw sector
domineren?