Skip links

Online

Marketing

Online

Marketing

Online marketing is het verkopen van jouw product/dienst door het gebruik van digitale netwerken. Denk hierbij aan social media marketing, e-mailmarketing,… Wanneer je de juiste digitale netwerken voor jouw product/dienst eruit kan halen is het aanspreken van je doelgroep en het daadwerkelijk verkopen eens zo eenvoudig.

Red Pepper zoekt naar de juiste social media advertenties en de juiste content voor jouw onderneming.  Ook e-mail campagnes op maat en effectieve remarketing ontgaan ons niet. Remarketing, dat gebeurt wanneer iemand je website bezoekt en daar later via advertenties door achtervolgt wordt. Een succesverhaal voor al onze klanten. Laten we er dus snel aan beginnen!

Project bespreken?

Bereik je prospect op zijn favoriete platform

Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen verschillende platformen. Wij zoeken uit waar je prospect zit en hoe hij benaderd wil worden.

De goedkoopste vorm van marketing

Is online marketing goedkoop? Ja! Het is doelgericht en data-driven wat ervoor zorgt dat we dagelijks jouw campagnes bijsturen.

Blijf website bezoekers volgen

Je bezocht de webshop van Zalando? Dat paar schoenen dat je bekeek achtervolgt je nu constant? Dat is remarketing en dat doen wij voor klanten. Met dubbel zoveel omzet als resultaat.

Effectief nieuwe leads verzamelen

Via online marketing genereren wij voor onze klanten effectief nieuwe leads. De juiste strategie, de juiste doelgroep en aantrekkelijke content zorgt voor extra omzet!

Wat doen wij voor u?

Verschillende online campagnes

Facebook & Instagram advertenties

Facebook en Instagram advertenties zijn enorm effectief als je ze op de juiste manier gebruikt. Zo verkochten wij bijvoorbeeld via Facebook en Instagram voor een klant  37 tickets aan 97 euro, wat resulteert in een omzet van 3589 euro. En dit met een advertentiebudget van 62 euro.

Red pepper bouwt facebook campagnes op voor Health Mate
35
35
Succesvolle samenwerkingen
500%
500%
Ticket verkoop matuvu
300%
300%
Boekingen garrincha
Google display remarketing voor bedrijven

Remarketing advertenties

Remarketing? Wat is dat? Je kent het wel, die ene schoenen die je weken lang achtervolgen nadat je ze 1 keer hebt opgezocht. Of die ene koelkast waar je onlangs naar op zoek was staat nu op elke pagina te pronken. Dat doen wij voor 80% onze klanten. Het resultaat? Dubbel zoveel omzet.

E-mail marketing

‘The money is in the list!’ In begin 2000 de meest gebruikte zin bij marketeers. E-mailmarketing boekt met de juiste strategie boekt mooie resultaten. Denk bij e-mail marketing bijvoorbeeld aan mensen die een mail krijgen als ze iets in hun winkelwagen laten zitten zonder af te rekenen.

emailmarketing voor bedrijven van red pepper

Samen jouw sector domineren? Contacteer ons!

Wannes verdient zichzelf meer dan terug met de marketing die hij doet voor Garrincha. Wij hebben Wannes aangesproken bij de opening van ons voetbal centrum in Antwerpen en hij heeft ervoor gezorgd dat we 3x zo snel groeide als in Brugge. De ROI is er en hij is zeer efficiënt.

Frederic Meurisse
Frederic Meurisse

Wannes is erg professioneel. Hij laat door middel van een introductie zien en horen hoe hij te werk wil gaan. Na deze introductie zijn we gelijk aan de slag gegaan met de advertenties. De advertenties zijn professioneel en passen precies bij de wensen de klanten. Kortom, PERFECT! 

Stefan Wijdeven
Stefan Wijdeven
Een concreet voorbeeld?

Bekijk één van onze projecten

Garrincha besteed online marketing en website uit aan Red Pepper

Garrincha

alchemistbox klant van Red Pepper

AlchemistBox

TelSmart klant van Red Pepper

TelSmart