Skip links

Wannes geerts van Red Pepper bouwt online marketing campagnes en websites

Waarom

Red Pepper

We zijn zeker niet de enige in België die websites en online marketing campagnes bouwen, dat klopt. Zijn wij de enige die winstgevende advertenties opzetten? We hopen van niet, maar er is zoveel meer waarmee we ons onderscheiden. 

Wannes geerts van Red Pepper bouwt online marketing campagnes en websites

Lange termijn relatie

Liever een lange termijn relatie dan snel wat extra factureren.

Snelle communicatie

Van 09:00 tot 22:00 kan je ons bellen en mailen. Video calls beter niet voor 10 uur  😉 

Transparant

Wij communiceren vooraf wat we gaan doen en aan welke prijs. Weg met onverwachte kosten!

Persoonlijke aanpak

Je bent geen nummer maar een uniek persoon.

Communicatie

Wij zijn geen agency waar je één van de zoveel bent. Een persoonlijk contact via mail en telefoon is belangrijk. Daarnaast houden we je wekelijks op de hoogte van jouw campagnes en project. Wat onderscheidt ons? Onze proactieve aanpak en ideeën. Wij denken mee over jouw project, zelfs na de afwerking.

Prijs-kwaliteit

Het bieden van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding is voor ons essentieel. Vanaf de offertefase tot de opvolging zijn wij hier continu op gefocust. We doen alles in house waardoor we volledig overzicht hebben over uw project en investering.

Samen jouw sector domineren? Contacteer ons!

Technische kennis

90% van onze klanten heeft ooit al samengewerkt met een marketing partner maar zonder resultaat. Advertenties brachten niets op en de website zorgde niet voor extra verkoop. Wij focussen op websites die scoren in Google en zorgen voor die extra omzet. Ook focussen we enkel op advertenties die uw ideale potentiële klant bereiken.

Process

Een samenwerking draait niet enkel om het eindproduct maar ook om de weg er naar toe. Bij Red Pepper maken we gebruik van verschillende project fases waar we in elke fase terugkoppelen naar de klant. Zo kunnen we sneller schakelen en blijven we op dezelfde golflengte. Dit kan via een videocall, een meeting of via mail. Wat heb jij het liefst?