Skip links

Website of

Webshop

Website of

Webshop

Een website is het digitaal visitekaartje van jouw bedrijf. FOUT! Een website is veel meer dan dat. Red Pepper bouwt websites die perfect zijn afgestemd op jouw persoonlijke marketing en die dus zo zorgen voor extra omzet. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker op jouw website over gaat tot actie. Gedaan met websites die niet veel opleveren en daar maar gewoon staan te staan.  

Project bespreken?

Scoor hoog in Google

Welke zoektermen zijn relevant voor jouw bedrijf? Wij onderzoeken het en zorgen ervoor dat je hoog scoort.

Efficient extra's toevoegen

Ondernemen is iets wat continue evolueert. Wij zorgen ervoor dat jouw website mee kan groeien met je bedrijf.

Websites die snel laden

Een website die traag laad zorgt ervoor dat je veel potentiële klanten misloopt. Wij optimaliseren jouw website zodat die supersnel wordt.

Conversiegericht design

Een website is een verkoopskanaal. Dat is hoe wij het zien. Wij bouwen websites die voor jou extra verkopen oplevert.

Wat doen wij voor u?

Betaalbare websites en webshops bouwen

Websites die werken voor jou

Een website is een cruciaal onderdeel van jouw verkoopstrategie. Wij bouwen websites die zorgen voor verkoop door de juiste indeling, een helder design en overtuigende teksten. Samen naar een succesvol online verhaal!

Red pepper bouwt webshop op voor Lie O knitwear

Webshops die voor extra verkoop zorgen

Je hebt nood aan een webshop? Of je hebt al een webshop? Een webshop is enkel goed als hij wel degelijk verkoopt. Wij focussen ons op webshops waar we verschillende overtuigingstechnieken in verwerkt steken. Het resultaat? Een webshop die boven het gemiddelde verkooppercentage ligt en jouw bedrijf ondersteunt!

Landingspagina’s die converteren

Wat is een landingspagina? Een landingspagina is die pagina op je website waar je bezoeker (landt) binnenkomt. Wij bouwen regelmatig landingspagina’s voor specifieke evenementen, voor Google Ads campagnes en andere marketing campagnes waar we alle afleiding uitschakelen en ervoor zorgen dat het merendeel van de bezoekers over gaat tot de gewenste actie.

landingspagina die voor verkoop zorgt gebouwd door red pepper

Samen jouw sector domineren? Contacteer ons!

De samenwerking met Wannes verliep prima. Wanneer je een vraag stelde, werd er geluisterd en werd op korte tijd de vraag beantwoord. Contact via mail of telefoon verliep ook prima. Het is aangenaam samenwerken met zo’n geëngageerd webdesigner! 

Tim Bal
Tim Bal

Ik ben super tevreden! Vanaf onze eerste ontmoeting had ik het volste vertrouwen in jullie door de kennis en professionaliteit. Toen ik de offerte zag wist ik dat jullie de ideale partner waren om mij te begeleiden in deze reis. Mijn gevoel werd alleen maar bevestigd toen we voor de eerste keer de stand van zaken overliepen van de website. Ik was meer dan aangenaam verrast zo mooi was hij! Ik kijk alvast uit naar onze verdere samenwerking!

Valerie Obbels
Valerie Obbels
Een concreet voorbeeld?

Bekijk één van onze projecten

Garrincha besteed online marketing en website uit aan Red Pepper

Garrincha

alchemistbox klant van Red Pepper

AlchemistBox

TelSmart klant van Red Pepper

TelSmart